Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta kayıp kadın cinayetine, 5 tutuklama

ASAYİŞ

Uşak'ın Banaz ilçesinde 5 yıl önce kayıp başvurusu yapılan, oğlu, gelini ve torunu ve dünürlerinin cinayet şüphesiyle gözaltına alındığı 83 yaşındaki kadının toprağa gömülü cesedinin bulunmasından sonra adliyeye sevk edilen 5 kişi tutuklandı.

Uşak Haber - Uşak’ın Banaz İlçesine bağlı Susuz Köyünde 2014 yılında kaybolan ve o günlerde yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan kaybolduğu gün 83 yaşında olan Hacer Cengiz isimli kadının bulunmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 4 Mart 2019 günü oğlu E.M.C., gelini L.C. ve torunu M.C. ile birlikte dünürü A.U. gözaltına alınmıştı. Torun M.C.’nin ifadesinden sonra L.C.’nin annesi H.U.’da gözaltına alınmıştı.

Yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan yaşlı kadının oğlu M.C, torunu M.C, gelini L.C, gelinin annesi H.U. ile gelinin babası A.U, İlçe Jandarma Komutanlığındaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüpheliler, savcılık ifadesi sonrası sevk edildikleri nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak, jandarmanın geniş güvenlik önlemleri altında cezaevine gönderildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.