Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Kaybolan Şaban Çakar Kadavra Köpekleriyle aranıyor

ASAYİŞ

Uşak’ın Sivaslı ilçesinde 6 gün önce gezmek için evden çıkıp, bir daha da kendisinden haber alınamayan 61 yaşındaki Şaban Çakar kadavra köpekleriyle aranıyor.

3 çocuk babası Şaban Çakar’dan haber alamayan yakınlarının müracaatı sonrası harekete geçen polis, kayıp şahsın en son görüldüğü yerlerde AFAD ve UMKE ekipleri , vatandaşların katılımı ile yaya ve köpekler ile arama çalışması yapıyor.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz 27 Kasım tarihinde evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alamayan yakınlarının 2 gün sonra polise kayıp müracaatında bulunduğu Şaban Çakar isimli vatandaş Sivaslı ilçesi Evrenli parkı mesire alanında ve ilçenin değişik noktalarında aranıyor. Arama çalışmalarına Uşak İl Afet ve Acil Durumu Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), kayıp adamın yakınları destek verdi.

Yaya ve atlı ekiplerin aramasından sonuç çıkmaması üzerene Ankara Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Köpek Eğitim Merkezi Şube Müdürlüğünden istenen 2 kadavra köpeği aramalara katıldı.

Obert ve Ely isimli kadavra köpekleri ile mesire alanının her tarafı aranırken, AFAD ve UMKE ekipleri ile vatandaşlar Kirazlık olarak isimlendirilen alanda yaya ve atlı UMKE ekibi ile birlikte arama çalışması gerçekleştirdi.

Aramalarda henüz bir sonuca varılamazken, edinilen bilgiye göre Uşak Emniyeti kayıp vatandaşın bulunması için özel bir ekip kurdu.

 Şaban Çakar’ın Uşak’ta görüldüğü yönündeki ihbarları da değerlendiren polis kayıp olan şahsı bulmak için il genelinde geniş çaplı çalışma başlattı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.