Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Kadın Cinayeti

ASAYİŞ

Uşak'ta iş çıkışı evine gitmek için servis bekleyen genç kadın eski kocası tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre Uşak Tekstil Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada işçi olarak çalışan 31 yaşındaki Hanım Birgül isimli kadın dün gece iş çıkışında servis otobüsü beklediği sırada eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

İddialara göre 31 yaşındaki Hanım Birgül isimli kadın vardiya değişimi sonrası fabrikadan çıkarak servis otobüsünü beklediği sırada eski eşi H.K. yanına geldi nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten aralarında çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Tartışmanın büyümesi üzerine eski eş H.K., yanında getirdiği bıçakla eski eşi 31 yaşındaki Hanım Birgül’ü karın bölgesinden 4 defa bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.

Olayı görenler tarafından sağlık ekipleri ile güvenlik güçlerine haber verilmesinden sonra ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırılırken, güvenlik güçleri olayı gerçekleştiren H.K.’yı yakalamak için çalışma başlattı. Ağır yaralı hastaneye kaldırılan Hanım Birgül yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bıçaklayarak eski eli Hanım Birgül’ün ölümüne neden olan eski koca H.K. sabaha karşı güvenlik güçleri tarafından Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki ikametinde yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.