Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Jandarma’dan Fotokapanlı Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ

Uşak'ta jandarma tarafından fotokapan kullanılarak gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 3 bin kök Hint keneviri ele geçirildi.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat Şubesi ekipleri Uşak merkeze bağlı Güre Köyü sınırları içerisinde bulunan Kısık mevkiinde yasadışı kenevir ekimi yapıldığı tespit etti.

Cumhuriyet Savcılığından alınan teknik takip kararına istinaden bahse konu alana fotokapan cihazı yerleştiren Uşak İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı İstihbarat Şubesi ile Kaçakçılık ve organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri yaklaşık 2 ay süren çalışmalar sonunda fotokapan görüntülerinden yasadışı kenevir ekimi yapan şüphelilerin 70 yaşında ki Ö.G. ve 49 yaşında ki T.D. olduğunu tespit etti.

Gerekli delillendirmeler sonrası operasyon için düğmeye basan jandarma ekipleri 70 yaşında ki Ö.G. ve 49 yaşında ki T.D. isimli şüphelileri gözaltına aldı. Arazide yapılan araştırmada yaklaşık 3 bin kök hint keneviri ele geçirilirken, şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramada herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, 2 şüphelinin işlemleri yapılmak üzere Uşak İl Jandarma Komutanlığına getirildiği ve işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.