Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta İntiharı Polis Son Anda Önledi

ASAYİŞ

Uşak'ta, Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı'ndan atlayarak intihar etmek isteyen S.A. isimli genci polisin kıvrak hareketi kurtardı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre saat 19:15 sıralarında Şehit Mehmet Çetin Köprülü Kavşağı korkuluklarında Birgencin olduğunu gören vatandaşları surumu polise bildirdi.

İhbar sonrası olay yerine ulaşan polis, isminin S.A. olduğu öğrenilen genci ikna çabalarına başladı. Bu sırada gencin atlama ihtimaline karşı köprü altınan geçen trafik akışı karşılıklı olarak kesilerek itfaiyeden yardım istendi.

İtfaiye ekibi köprü üzeride bulunan gencin atlama ihtimaline karşı trafiğe kapatılan yol üzerine hava yastığı açarken, sağlık ekipleri de hazır bekledi.

İddialara göre aldığı madde yada alkolün etkisinde ne yaptığını bilmeyen gencin ikna edilmesi için polis yaklaşık 30 dakika dil dökerken, branda üzerinde S.A. isimli genci ikna etmeye çalışan polisler son anda genci yakalayarak yukarı çekti.

Kontrollü olarak polisler tarafından yan yola indirilen S.A. isimli genç daha sonra polis nezaretinde ambulans ile tedavisi yapılmak üzere Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.