Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Çevik Kuvvet Gerçeğini Aratmayan Tatbikat Gerçekleştirdi

ASAYİŞ

Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ekiplerinin şube bahçesinde gerçekleştirilen toplumsal olaya müdahale tatbikatı göz doldurdu.

Uşak Haber - Tatbikat senaryosu gereği sivil giyimli polisler çevik kuvvet ekibine taşlı sopalı saldırıda bulundu. Gerçek taşların kullanıldığı tatbikatta toplumsal olaylara nasıl müdahale edileceğini gösterdi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü ek hizmet binalarından Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü bahçesinde gerçekleşen tatbikatta Çevik Kuvvetin olaylarda alacağı tedbirlerin gösterilmesi sonrası rol gereği siviller taşlı sopalı direnişe geçti.

Senaryo gereği solganlarla taş atan bir grup eylemciye gaz bombası ve TOMA aracı da kullanılarak müdahale edildi.

Başarılı bir şekilde canlandırılan tatbikatta aksiyon sahnelerini aratmayan görüntüler ortaya çıktı. Uşak Çevik Kuvvet kendisine saldıran sivilleri başarıyla etkisiz hale getirerek güven verdi.

Tatbikatı İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder ile birlikte izleyen Uşak Valisi Salim Demir, Toplumsal olayların olumsuz sonuçlar doğurmaması için yapılan müdahale tatbikatı başarıyla sonuçlandı. İsteriz ki ilimizde kötü olaylar olmasın, ama yine de ekiplerimizin bu konuda hazırlıklı olması lazım. Bugün burada önemli bir faaliyette bulunduk ve ilimizde daha sağlıklı günler yaşanması için polisimiz gerekli müdahaleleri yapacaktır” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.