Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta Aranan 140 Kişi Yakalandı

ASAYİŞ

Uşak'ta haklarında çeşitli suçlar nedeniyle yakalama kararı bulunan ve polis ekiplerince gözaltına alınan 140 kişiden 66'sı tutuklandı.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü , Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, 6 Ocak - 7 Şubat tarihleri arasında aranan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında haklarında değişik suçlardan yakalama kararı bulunan 140 kişi gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 140 şüpheliden, 1 yıla kadar hapis cezası bulunan 21 şahıs,

1 ile 5 yıl arası hapis cezası bulunan 38 şahıs, 5 ile 10 yıl arası hapis cezası bulunan 5 şahıs, 10 yıl ve üzeri hapis cezası bulunan 2 şahıs olmak üzere toplam 66 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada “vatandaşlarımızın huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasını temin etmek, kamu düzenini sağlanmak, suç ve suçlularla mücadele kapsamında, Devletimizin ve milletimizin menfaati için suçların işlenmeden önlenmesi, suç işleyenlerin ise yakalanarak adalet önüne çıkarılması için kanunun vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde çalışmalarımıza kararlılıkla ve aralıksız devam edilecektir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.