Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta, anne ve babasını öldüren genç intihar etti

Tarayıcınız HTML 5 videolarını desteklemiyor.

ASAYİŞ

Uşak'ta anne ve babasını tüfekle vurarak öldüren genç intihar etti

Alınan bilgiye göre, Uşak Bilim Sanat Merkezi'ndeki öğretmenlik yapan 52 yaşındaki Murat Metin bugün dersi olmasına rağmen görev yaptığı yere gitmemesi üzerine mesai arkadaşları Murat Metin’i aradı.

Öğretmen Murat Metin'e ulaşamayan arkadaşları, durumu polis ekiplerine haber verdi.

İhbar üzerine Kemalöz mahallesi, Güçlü sokaktaki eve giden polis ekipleri Çilingir yardımıyla eve girdiğinde evin koridorunda 52 yaşındaki Murat Metin, eşi 49 yaşındaki Nadire Metin ve 18 yaşındaki Fatih Alim Metin’in tüfek ile vurulmuş cansız bedenleri ile karşılaştı.

Ekipler, üniversite sınavına hazırlanan Fatih Alim Metin'in, öğretmen babası ve emekli öğretmen annesini öldürdükten sonra intihar ettiğini belirledi.

Uşak İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesi sonrası anne, baba ve oğulun cenazeleri otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği öğrenildi

.

Yorumlar (3)

aaa 6 Yıl Önce

bilim sanat merkezinden öğretmenimdi Allah rahmet eylesin

mertcan ertürk 6 Yıl Önce

Allah rahmet eylesin bu dünyada herkez gıdecek zaten gıdılmecek dıye bır sey yok

Zeynep öztürk 6 Yıl Önce

O ölen fatih benim kuzanim,nadire metinde teyzem . ben bursada yasiyorum usakta yasasaydim bu haber kulagima gelirdi ama bir gun babama bir telefon geldi babam sasirdi kaldi anneme ne olduunu soyledi annemde aglamaya basladi sonra ikisi usaka gitti bizde halamizla bursada kaldik biza bisey soylemediler ama babam telefonla konusurken sunu duydum "nee fatih babasına mı saldırmış". Evet bunu duysum ve biseylerden suphelendim sonra bu habere bakinca anladim kiiiii

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.