Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta akıl almaz kaza 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

ASAYİŞ

Uşak'ın Karahallı ilçesine bağlı Çokaklı Köyü yakınlarında meydana gelen kazada otomobilin çarpması sonucu yol kenarında otobüs bekleyen yayalara sonucu meydana gelen kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza Uşak’ın Karahallı ilçesine bağlı Çokaklı Köyü yakınlarında meydana geldi.

64 AAZ 303 plakalı otomobili ile Uşak’ın Sivaslı ilçesinden Karahallı istikametine giden Sema Vural Öztürk isimli sürücü Çokaklı Köyü yakınlarında kullandığı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Kontrolden çıkan otomobil önce yol kanarında otobüs bekleyen 3 kişiye çarptı daha sonra elektrik direğine çarparak durabildi. Kazada yol kenarında otobüs beklerken otomobilin çarptığı 78 yaşında ki Muzaffer Atak olay yerinde hayatını kaybederken, kızı 52 yaşında ki Fatma Atak ve torun Hatice Nur Atak ise yaralandı.

Kazayı görenler tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralarılar 52 yaşında ki Fatma Atak ve Hatice Nur Atak ise ihbar sonrası olay yerine gelen ambulanslar ile ağır yaralı olarak Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, kazaya neden olan 64 AAZ 303 plakalı otomobil sürücüsü Sema Vural Öztürk güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

KAYNAK: FACEBOOK MEHMET SAĞSÖZ

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.