Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta 72 ayrı suç kaydı bulunan hırsızlık şüphelisi tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak'ta, polisin düzenlediği operasyonla gözaltına alınan 72 ayrı suç kaydı bulunan hırsızlık şüphelisi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, önceki gün Ürünköy ve Karaağaç köyünde art arda yaşanan evden hırsızlık olaylarını inceleyen jandarma ekipleri bölgedeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

Kontrollerde hırsızlık olaylarını 72 ayrı suçtan kaydı olan A.Ş'nin gerçekleştirdiği tespit edildi, jandarma ve polis tarafından Dikilitaş Mahallesi'ndeki evine yappılan baskınla gözaltına alınan A.Ş., işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Yorumlar (2)

Y64 6 Yıl Önce

Yorum

Slm 6 Yıl Önce

Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste tahir efendi sen çok mazluma çektirdin bir yerde patlıcan belliydi bir ara cingenelerle tahsile cikiyordun sonra mafyalik oynadin sonra esnaf oldun belediye baskani özel geldi dükkaninin acilisini yapti simdide nasil olsa avukat ya seni gelsin kurtarsin . nereye kacicak kacamaz devlet izin vermedigi sürece yoksa uşakta neleri yakalandi gence üzüldüm Allah rahmet etsin ailesinin basi sag olsun tahire gelince üzüldügümü söyliyemem bekledigim birseydi başına bir gelecek vardi o haram paralarla kurulan isi Allah böyle başına yikar. Not;TAHIRHAN OZDEN HABERINE YORUMDUR CÜNKI O HABERE YORUM YAZILAMIYOR

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.