Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı, 4 yaralı

ASAYİŞ

Uşak'ta kontrolden çıkarak karşı şeride geçen otomobilin başka bir otomobil ile kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada aralarında çocuklarında bulunduğu 4 kişi yaralandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre kaza İzmir Uşak karayolu,Çınar rampasında meydana geldi. İdialara göre Uşak istikametinden İzmir istikametine seyir halinde olan otomobil sürücüsünün yağış nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refuju aşarak karşı şeride geçen otomobil, İzmir istikametinden Uşak istikametine seyir halinde olan ve içerisinde çocuklarında bulunduğu otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.

Çarpışmanın etkisi ile savrulan otomobil içerisinde bulunan anne ve baba ile birlikte 2 çocuk yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesinden sonra olay yerine sevk edilen ambulanslar ile 4 yaralı Uşak’ta ki çeşitli hastanelerde tedaviye alınırken, kazaya neden olan otomobil sürücüsü kazayı yara almadan atlattı. Hastanelerde tedaviye alınan 4 kişini sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle trafik tek şeritten kontrollü olarak verilirken, kazaya karışan 2 otomobilinde çekiçi marifeti ile olay yerinden kaldırılmasından sonra trafik normal akışına döndü.

Güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.