Uşak Haber Ajansı

Uşak'ta 13 Yıl Sır Gibi Saklanan Cinayet Aydınlattı

ASAYİŞ

Uşak'ta yaklaşık 13 yıl bir anda ortadan kaybolan Mehmet Yobaz’ın torunu S.A. tarafından dedesinin öldürülüp kuyuya atıldığı yöndeki polise yaptığı ihbar sonrası başlatılan çalışmalar 2. gününde sonuç verdi.

Uşak Haber - İddialara göre 2006 yılında bir anda ortadan kaybolan ve kendisinde bir daha haber alınamayan Mehmet Yobaz’ın o yıllarda yaklaşık 5 yaşlarında olduğu ve şu anda 18 yaşında olan torunu tarafından 2 gün önce polise “dedemi ben 5 yaşlarındayken imam nikahlı eşi A.A. ve eşinin sevgilisi E.P. öldürüp kuyuya attı” şeklindeki ihbar sonrası başlatılan arama çalışmaları ikinci gününde sonuç verdi.

Mehmet Yobaz’ın torunu tarafından yapılan ihbar ve yer gösterme işlemleri sonrasında Eski Gediz yolu üzerinde bulunan Karaağaç Toki yakılarında polis tarafından başlatılan kazı çalışmalarında maktule ait olduğu düşünülen cesede ait çok sayıda kemik ve kafatası parçaları battaniyeye sarılı halde bulundu.

İhbar sonrası polis tarafından gözaltına alınan A.A. isimli kadının emniyette suçlamaları kabul edip cinayet itiraf ettiği, sevgilisi olduğu iddia edilen E.P. isimli erkeğin ise suçlamaları kabul etmediği öğrenilirken, adliyeye sevk edilen 2 şüphelinin savcılık işlemleri sonrası çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.