Uşak Haber Ajansı

Uşak Polisinden Uşak ve Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu

ASAYİŞ

Uşak polisi tarafından Uşak merkezli olarak Uşak’ın Banaz ilçesi ve Manisa’nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerden 1'i tutuklandı, 3 adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında planlı olarak gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik Uşak'ın Banaz ilçesi ve Manisa'nın Salihli ilçesinde gerçekleştirilen operasyon kapsamında belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Banaz ve Salihli’de gerçekleştirilen operasyon kapsamında adreslerde yapılan aramalarda, yaklaşık 3 kilogram esrar, hassas terazi, 5 adet ruhsatsız tabanca ile tabancaya ait mermiler ele geçirilirken, 4 şüpheli gözaltına alınarak, Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesine getirildi.

Uşak İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünde tamamlanan işlemleri sonrası 4 şüpheli önce Uşak Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemleri sonrası mahkemeye çıkarılan 4 şüpheliden 1'i tutuklanıp cezaevine gönderilirken, 3 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.