Uşak Haber Ajansı

Uşak Polisi Hırsızların Korkulu Rüyası Oldu

ASAYİŞ

Uşak’ta değişik tarihlerde farklı adreslerde meydana gelen Faili Meçhul Hırsızlık olayları teker teker aydınlatılıyor.

Uşak’ta polisi suç ve suçlularla mücadelede kararlı adımlarla ilerlenmeye devam ediyor. Uşak’ta değişik tarihlerde farklı adreslerde meydana gelen Faili Meçhul Hırsızlık olaylarının aydınlatılmasına yönelik yapılan çalışmalarda kapsamında hırslık olayları teker teker aydınlatılıyor.

Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Uşak’ta meydana gelen 7 Otodan Hırsızlık, 2 İş Yerinden Hırsızlık, 1 Motosiklet Hırsızlığı ve 1 Mala Zarar Verme olmak üzere toplam 11 ayrı olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 10 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların; 7 tanesi 12-15 yaş aralığında çocuk, 2 tanesi 15-18 yaş aralığında bulunan çocuk ve 1 kişinin ise 18 yaş üstü şahıs oldukları ve birçoğunun Hırsızlık suçundan kayıtlarının bulunduğu tespit edildi.

Gerçekleşen hırsızlık olayları ile ilgili 7 adet Oto Teybi, 2 adet Oto Hoparlörü ve 1 adet Motosikletin ele geçirildiği ve hırsızlık olaylarıyla ilgili gözaltına alınan 10 şüpheli şahıstan adliyeye sevk edilen 9 şüpheli serbest kalırken, 1 şüpheli tutuklanarak ceza evine teslim edildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.