Uşak Haber Ajansı

Uşak Merkezli Fetö Operasyonunda 5 Tutuklama

ASAYİŞ

Uşak merkezli olarak geçtiğimiz hafta Uşak, İstanbul, İzmir, Sakarya ve Mersin'de eşzamanlı gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen 7 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Uşak Haber - Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması soruşturma kapsamında Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin koordinesinde Uşak, İstanbul, İzmir, Sakarya ve Mersin'de eşzamanlı olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 7 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edildi.

Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Uşak Adliyesine sevk edilen 7 kişi savcılık işlemleri sonrası silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütüne yardım" suçlaması ile mahkemeye sevk edildi. Mahkemeye sevk edilen A.B, S.Ö, Ü.Ç, E.B. ve H.K. "silahlı terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütüne yardım" suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderilirken, H.D. ile R.A. isimli 2 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.