Uşak Haber Ajansı

Uşak Merkezli 6 ilde FETÖ ablalarına operasyon

ASAYİŞ

Uşak merkezli olarak Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Manisa, Muğla ve İzmir olmak üzere 6 ilde operasyon düzenlendi, operasyonda 16 zanlıdan 14'ü gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Uşak Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında Uşak, Afyonkarahisar, Denizli, Manisa, Muğla ve İzmir illerinde FETÖ ablası olduğu iddiasıyla haklarında yakalama kararı çıkarılan 16 şüpheli için yakalama kararı çıkarıldı.

Uşak Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı ile Uşak Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri koordinesinde 6 ilde eşzamanlı olarak gerçekleştirilen operasyonda Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması Örgütü içinde "abla" diye tabir edilen kadınlardan, haklarında yakalama kararı verilen 16 zanlıdan 14'ü gözaltına alınırken, adresinde bulunamayan 2 şüphelinin yakalama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Gözaltına alınan 14 şüpheli sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.