Uşak Haber Ajansı

Uşak Genelevinde işlenen cinayetin 3 şüphelisi yakalandı

ASAYİŞ

Uşak’ta 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan olayın şüphelileri polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalandı.

Uşak Genelevinde 9 Şubat 2018 tarihinde meydana gelen olayda iddialara göre aşırı alkollü oldukları gerekçesiyle içeri alınmadıkları için arabalarındaki tüfek ile rastgele ateş ederek 1 kişinin ölümü, 1 kişinin de yaralanması olayına karıştıkları belirlenen 3 kişi polisin takibi sonucu yakalandı.

Edinilen bilgiye göre 9 Şubat 2018 tarihinde meydana gelen silahlı saldırı olayı sonrası çok yönlü çalışma başlatan polis ekipleri Yeniceköy caddesi ve çevrede bulunan bütün kamera kayıtlarını incelemeye aldı.

Uşak Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet masası ekipleri şüphelilerin kullandığı aracı ve plakasını tespit etti.

Plakası belirlenen araç içerisinde bulunduğu tespit edilen 3 şüphelinin yakalanması için çalışma başlatan polis şüphelilerden 21 yaşındaki Ö.Y. İsimli şahsı gözaltına alırken diğer 2 şüpheli 21 yaşındaki F.Y. ile 17 yaşındaki M.Y.’yi yakalamak için çalışmalarına hız verdi.

Polis firari olan2 şüphelinin bir evde saklandığını belirleyerek eve operasyon düzenledi. Operasyonda firari olarak aranan F.Y.ile M.Y. iimli 2 şüpheli suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı.

Şüpheliler sağlık kontrolünden geçirilerek işlemleri yapılmak üzere Uşak Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.