Uşak Haber Ajansı

Uşak Eski Başkan Ali Erdoğan Ve Eşinin Sahibi Olduğu İki Şirkete Kayyum Atandı

ASAYİŞ

Uşak’ta FETÖ/PDY soruşturması kapsamında haklarında dava açılan eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan’ın yargılandığı davada ara karar şirketlere kayyum atanması oldu.

Uşak Haber - Eski Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan, eşi Aysun Erdoğan, eski Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Oktay Akarca, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında 16 Ağustos 2016'da gözaltına alınarak "terör örgütü üyesi olmak" suçundan 23 Ağustos'ta tutuklanmış ve 29 Ocak 2018'de görülen ilk duruşmada Ali Erdoğan ve eşi tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki görülen davanın ikinci duruşmasına sanıklar Ali Erdoğan, eşi Aysun Erdoğan, Ömer Oktay Akarca, avukatları ile birlikte mağdur sıfatıyla davaya müdahil olan eski CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, eski Uşak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Ufuk Uğur ile tanık Okan Metin katıldı.
Duruşmada Ali Erdoğan, FETÖ/PDY ile herhangi bir ilişkilerinin olmadığını, hiçbir FETÖ üyesini işe almadığını, FETÖ'ye ait hiç bir firmaya ihale vermediğini ileri sürerek mağdurların, belediye başkanlığı döneminde yaşadıkları olumsuzluklar nedeniyle kişisel husumetlerinden dolayı iddiaları ortaya attıklarını savundu.
Uşak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki görülen davanın bugünkü duruşmasında mahkeme heyeti, Ali Erdoğan ve eşi Aysun Erdoğan'ın sahibi olduğu iki şirkete kayyum atanmasına, sanıkların mal varlıkları üzerindeki tedbirlerin devamına karar vererek, delillerin toplanması için duruşmayı erteledi.

Yorumlar (1)

Zülküf 3 Yıl Önce

Ali erdoğandan fetöcü olmaz.olsa olsa sevdiği birine inandığı için fotoğraf karesinde yer almıştır.hele aydından hiç olmaz.fetöden nefret ederdi

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.