Uşak Haber Ajansı

Sahte kimlikle hırsızlık yapıyordu, kıskıvrak yakalandı

ASAYİŞ

Uşak’ta meydana gelen hırsızlık olayını araştıran polisin şüpheli olarak gözaltına aldığı şahsın çeşitli suçlardan arandığı ve kesinleşmiş hapis cezaları olduğu için sahte kimlikle saklandığı ortaya çıktı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak’ta meydana gelen ikametten Hırsızlık olayının şüphelisi olarak polis ekipleri tarafından yakalanan ve 30 adet hırsızlık, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından kaydı ile 10 yıl 3 ay hapis cezası ile 10 bin lira para cezası bulunan şüpheli polis ekiplerine M.Y. adına düzenlenmiş kimlik belgesi vererek kurtulmak istedi. Şüphelinin çelişkili ifadelerinden şüphelenen polis; parmak izi tespiti yaptığında, şüphelinin polise verdiği kimliğin sahte olduğu ve 30 adet hırsızlık, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından kaydı olduğu; ayrıca,
Hırsızlık suçundan 3 yıl 7 ay, Sahtecilik suçundan 5 yıl, Parada sahtecilik suçundan 1 yıl 8 ay olmak üzere toplam 10 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası ve 10 bin TL adli para cezası bulunduğunu belirleyen polis hırsızlık şüphelisi şahsa “sahte kimlik kullanmaktan” işlem yapıldıktan sonra cezaevine teslim edildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.