Uşak Haber Ajansı

Kütahya’dan Hasta Getiren Ambulans Uşak’ta Alev Alev Yandı

ASAYİŞ

Kütahya'nın Gediz ilçesinden Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne hasta getiren ambulans alev alev yandı.

Uşak-İizmir karayolu Çınar rampalarında meydana gelen olayda Kütahya'nın Gediz ilçesinde kalp rahatsızlığı nedeni ile Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen 66 yaşındaki T.Y., isimli hastayı Uşak’a getirmek için yola çıkan H.Ç. idaresindeki içerisinde hasta ile birlikte 3 sağlık personeli bulunan Sağlık Bakanlığı’a ait ambulans henüz belirlenemeyen bir sebepten alev aldı.

Görevli sağlık ekibi alev alan ambulanstan önce Temucin Yörük’ü çıkararak güvenli bir yere aldı daha sonra ambulans içerisindeki tıbbi ekipmanlardan kurtarabildiklerini kurtardı.

Haber verilmesinden sonra olay yerine ulaşan itfaiye ekibi tarafından söndürülen yangından sonra ambulans kullanılamaz hale gelirken, olayda yaralanan olmadı. Yangın nedeni ile yol araç trafiğine kapatılırken,ambulansın söndrülmeinden sonra trafk normale döndü.

Tarım ve Orman Bakanı Sayın Dr.Bekir Pakdemirli’nin Manisanın Selendi ilçesindeki programından dönen Ak Parti Uşak Milletvekili Doktor İsmail Güneş, geçtiği sırada yol kanarında yanmış vaziyette olan ambulansı görerek alevlerden kurutulan ambulans ekibine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.