Uşak Haber Ajansı

İzmir’de dehşet saçtı Uşak Polisi Kıskıvrak Yakaladı

ASAYİŞ

İzmir’de tüfek ile 2 kişiyi öldüren, 1 kişiyi de yaralayan şüpheli Uşak polisi tarafından üzerinde tabanca ve mermilerle birlikte kıskıvrak yakalandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre önceki gün İzmir'in Çiğli ilçesinde sokak ortasında av tüfeğiyle ayrı yaşadığı eşi 26 yaşındaki Gülden C.’yi yaralayan, eşinin annesi Ayşe Demir ile babası Süleyman Demir’i öldüren zanlı Uşak polisinin operasyonu kıskıvrak yakalandı.

İzmir polisi tarafından çevre illere haber verilmesinden sonra harekete geçen Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro ekipleri, şüpheli M.C.’nin İzmir ilinden Hatay iline giden bir arkadaşına ait tır ile Hatay iline gitmek üzere Uşak’tan geçiş yapacağını tespit etti.

Organize Sanayi bölgesinde tırı takibe alan polis aynı zamanda Dikilitaş kavşağında tedbir aldı.

Organize Sanayi bölgesinden geçişi tespit edilen tırı takibe alan ekipler, Dikilitaş kavşağında beklemede olan ekipler ile koordineli olarak tırı kavşakta durdurdu.

Aracın durdurulduğunda uyuduğu belirlenen ve üzerinde 1 tabanca ile 2 şarjör mermi bulunan şüpheli M.C. kıskıvrak yakalanarak etkisiz hale getirildi.

Operasyon sırasında şüpheli M.C.’nin uyuması olası bir silahlı çatışmanın önüne geçti.

Gözaltına alınan M.C. Uşak Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesinde alınan sağlık raporu sonrası Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

İzmir Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçilmesinden sonra İzmir ilinden gelen ekibe teslim edildiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.