Uşak Haber Ajansı

Huzurlu Uşak İçin HUZUR64 devam  ediyor

ASAYİŞ

Uşak’ta “birlikte güçlüyüz” sloganı ile yola çıkan Uşak polisi şehirde suç ve suçlu ile mücadelede önemli yer alan HUZUR 64 uygulamalarına aralıksız devam ediyor. 

Uşak Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerce Uşak kent merkezi ve ilçelerde Huzur 64 uygulamasının 86.’sı gerçekleştirildi.

Uşak kent merkezi ve ilçelerindeki sabit polis noktalarının yanı sıra 74 işyeri, park, bahçe ve yollarda denetimler yapıldığı uygulamada 11 bin 959 kişinin kimlik kontrolü yapılırken, çeşitli nedenlerle haklarında gözaltı kararı bulunan 27 kişi gözaltına alındı, 27 kişiden 12’ si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yapılan uygulamada 19.4 gram esrar maddesi, 1.305 litre kaçak akaryakıt, 1 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet fişek, 2 adet 6136 SKM kapsamında kesici alet ele geçirilirken, Kabahatler Kanunu kapsamında; 1 işyerine, 3 şahsı sigortasız çalıştırmaktan, 1 işyerine, 3 şahsın kimlik bildiriminde bulunmamaktan, 1 işyerine kapalı mekanda sigara içirtmekten, 1 şahsa kapalı mekanda sigara içmekten, 5 şahsa sarhoşluktan, 6 şahsa yüksek sesle müzik dinlemekten idari işlem yapıldı.

Trafik güvenliğini sağlamak için; Kontrol edililen 1.487 araçtan, 83'ünün sürücüsüne idari para cezası uygulanırken, 13 araçta trafikten men edildi

Yorumlar (2)

Mehmet BALABAN 7 Yıl Önce

Uygulamalarıyla gündeme damgasını vuran ilimizin değerli emniyet teşkilatını kutluyorum suçlu ve suçlulara geçit vermeyerek bizlerin takdirini kazanan tüm polislerimize şükranlarımı sunuyorum ve kendilerine kolaylıklar diliyorum Allaha emanet ediyorum

ne rahatlar 7 Yıl Önce

süleyman soylu her gittiği yerde, teröristten farklı davranmayın şu uyuşturucu tacirlerine, arkanızdayım diyor. çok rahat, hal ve hareket içindeler tacirler.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.