Uşak Haber Ajansı

Eşmedeki Silahlı Saldırıda 1 Kişi Tutuklandı

ASAYİŞ

Uşak’ın Eşme ilçesinde bir büfeye düzenlenen silahlı saldırıda 1 kişinin ölümü, 2 kişinin yaralanması olayı ile ilgili gözaltına alınan 2 şahıstan 1’i tutuklandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Uşak’ın Eşme ilçesinde Cuma akşamı meydana gelen olayda, daha önceden aralarında bir kadın sebebiyle husumet bulunan şahısların gerçekleştirdiği silahlı saldırıda Hasan Çetin isimli şahsın hayatını kaybetmiş, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça isimli şahıslar yaralanmıştı.

Polis tarafından saldırı olayını gerçekleştirdiği belirlenerek gözaltına alınan 2 şüpheliden Y.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, A.Ö. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak’ın Eşme ilçesinde Şehit Alibey Mahallesi, Vakkas Caddesi üzerindeki bir işyeri önünde, daha önceden aralarında bir kadın sebebiyle husumet bulunan şahısların gerçekleştirdiği silahlı saldırıda Hasan Çetin isimli şahsın hayatını kaybetmiş, Mehmet Coşkun ve Ozan Yavaşça isimli şahıslar yaralanmıştı.

Olayda kullanılan araç terk edilmiş vaziyette, olayda kullanılan ateşli silah da araca yakın bir mesafede bulunmuştu.

Polis başlattığı kapsamlı çalışmada olayı gerçekleştiren şahısların kimliklerinin Y.Y. ve A.Ö. olduğunu belirledi.

 Aracı kullandığı tespit edilen Y.Y. isimli şüpheli olaydan 1 saat sonra Eşme ilçesinde yakalarken, diğer şüpheli A.Ö.’nün Denizli ilinde olduğunu belirlendi.

Denizli polisi ile yapılan ortak operasyonda A.Ö. isimli şüpheli Denizli ilinde saklandığı yerde kıskıvrak yakalanarak Uşak’a getirilmişti.

 Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüphelilerden Y.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, A.Ö. isimli şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uşak Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Hiçbir şekilde tasvip edilmeyen Eşme İlçemizdeki bu menfur olayın bazı haber veya sosyal medya hesaplarında, gerçek boyutlarının haricinde manipüle edilerek, kamuoyu nezdinde farklı duygu ve algılar oluşturulmaya çalışılması izlenimi dolayısıyla böyle bir açıklamaya ihtiyaç duyulmuştur” ifadelerine yer verildi. 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.