Uşak Haber Ajansı

Eşme’de Kayıp Olan Mehmet Uslu İsimli Genç Salihli’de Bulundu

ASAYİŞ

Uşak’ın Eşme ilçesinde kayıp olarak aranan Hacı Mehmet Uslu isimli zihinsel engelli genç Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Sart Mahmut’ta bulundu.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre Cumartesi günü sabah saat 09:00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 22 yaşındaki Hacı Mehmet Uslu isimli zihinsel engelli gencin bulunması için Jandarma ve Uşak Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri Bozlar köyü, Cemalçavuş Köyü ve Fakılı Köyü ve civarlarında arama çalışması başlatmıştı.

Havanın kararması nedeniyle çalışmalara ara veren ekipler çalışmalarına sabah devam edecekti fakat iyi haber Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Sart Mahmut’tan geldi.

Akşam saat 23:00 sıralarında yalnız başına dolaşan Hacı Mehmet Uslu’yu gören bir vatandaşın durumu muhtara bildirmesi sonrası muhtarında Jandarma’ya haber vermesi ile harekete geçen Sart Mahmut bölgesine bakan Jandarma ekibinin yaptııkısa bir araştırma sonrası yalnız dolaşan gencin Eşme ilçesinde kayıp olarak aranan Hacı Mahmut Uslu olduğunu belirlendi.

Sart Mahmut Jandarma karakoluna götürülen Hacı Mahmut Uslu’nun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, Jandarmanın durumu Eşme Jandarma ekiplerine bildirmesi sonrası 22 yaşındaki Hacı Mehmet Uslu’nun ailesinin çocuklarını almak üzere Sart Mahmut’a gittiği öğrenildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.