Uşak Haber Ajansı

Cezaevi Firarisi Uşak Polisinden Fazla Kaçamadı

ASAYİŞ

Uşak’ta polis tarafından yapılan çalışmada hem cezaevi firarisi olan hem de hakkında 7 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan şahıs polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Uşak Haber - Edinilen bilgiye göre farklı illerde hakkında 7 ayrı yakalama kararı bulunan aynı zamanda 14 yıl 1 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası olan cezaevi firarisi şahısı yakalamak için çalışma başlatan Uşak Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar büro amirliği ekipleri şahsı adresini tespit etti.
Polis ekipleri S.Ö. isimli şahsı yakalamak için başlattıkları çalışmada şüphelinin içerisinde bulunduğu aracı takibe aldı., Karaağaç mahallesinde yaşanan kovalamaca 22 yaşında ki S.Ö. İsimli şahsın kıskıvrak yakaladı.

Emniyetteki işlemleri sonrası adliyeye sevk edilen S.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Emniyet müdürlüğünden yapılan açıklamada Uşak’ta vatandaşlar huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasını temin etmek, kamu düzenini sağlamak, suç ve suçlularla mücadele kapsamında çalışmaların aralıksız devam ettiği belirtilerek “Devletimizin ve milletimizin menfaati için suçların işlenmeden önlenmesi, suç işleyenlerin ise yakalanarak adalet önüne çıkarılması için kanunun vermiş olduğu yetkiler çerçevesinde çalışmalarımız kararlılıkla ve aralıksız devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.