Uşak Haber Ajansı

Afyon'da işlenen cinayetin şüphelileri Uşak'ta yakalandı

ASAYİŞ

Afyon'da bir cinayet olayına karışan 2 kişi, Uşak'ta emniyet güçleri tarafından düzenlenen başarı bir operasyonla yakalandı

Afyon'un Sandıklı ilçesinde meydana gelen cinayet olayından sonra Afyon polisi kaçan şüphelilerin kullandığı otomobil plakasını belirleyerek Uşak polisi ile irtibata geçerek olayı bildirdi.

Plakası belirlenen otomobili yakalamak için kent genelinde geçiş güzergahlarinda tedbir alan uşak polisi, aracın Banaz ilçesinden Uşak istikametine seyir halinde olduğu belirlendi.

Uşak şeker fabrikası yakınlarında uygulama noktası oluşturan polis aracı durdurmak istedi. İçerisinde 2 şüpheli bulunan araç polisin dur ihtarina uymayarak kaçmaya başladı. Takibe alınan araç festiva kavşağında polis ekiplerinin kontrollü olarak kistirmasi sonucu durduruldu.

Otomobil içeride bulunan 2 kişi polis tarafından gözaltına alınırken, araçtan cinayette kullandılığı tahmin edilen bir pomplaı tüfek ile iki adet kesici alet ele geçirildi.

Önce sağlık kontrolünden geçirilen süpheliler daha sonra Uşak Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü., 

Emniyete götürülen 2 şüphelinin Afyon'dan gelen ekibe teslim edileceği öğrenildi, şüphelilerin kullandığı otomobil vize sigorta gibi eksik evrakların nedeniyle polis tarafından otoparka çektirildi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.