En Çok İzlenen Videolar

Popüler Videolar

İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı

Haber 31.01.2019, 19:58

İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya ve Uşak İşkur yöneticileri, Teleperformance Türkiye tarafından Uşak'ta verilen mesleki eğitimleri ziyaret etti daha sonra Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı.

İŞKUR Genel Müdürü Cafer Uzunkaya, İşgücü Piyasası İstatistik Daire Başkanı Aydın Alabaş, Uşak İŞKUR İl Müdürü, Uşak İŞKUR Şube Müdürleri, İş ve Meslek Danışmanından oluşan heyet, yapılan çalışmaları yerinde görmek için Teleperformance Türkiye’nin Uşak lokasyonunu ziyaret etti.

İşkur Genel Müdürü Cafer Uzunkaya daha sonra Uşak Valisi Funda Kocabıyık başkanlığında Uşak Ticaret ve Sanayi Odası (UTSO) toplantı salonunda gerçekleştirilen Uşak İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katıldı.

Vali Funda Kocabıyık konuyla ilgili yaptığı açıklamada Türkiye genelinde 2017 yılı işgücüne katılım oranı yüzde 52,8 iken TR 33 bölgesinde bulunan Uşak’ın işgücüne katılım oranı yüzde 53 oranında seyrettiğini kaydetti.

Yorumlar (0)
>